GDPR

Politica de Confidentialitate


Prelucrarea datelor

Politica de Confiden┼úialitate ┼či Securitate a Datelor Personale (Politica)

Aceste reguli stabilesc politica de confiden┼úialitate ┼či securitate a datelor personale procesate de https://manay.ro/ (Manay), ├«n special a datelor cu caracter personal conform Regulamentului European 679/2016 (GDPR). Aceasta politica explic─â ├«n ce mod utilizam noi, Manay, ├«n calitate de Operator, orice tip de informa┼úie personal─â pe care ne-o pute┼úi oferi pe parcursul utiliz─ârii site-ului sau plas─ârii unei comenzi online.

1. Cine suntem ╚Öi cum ne pute╚Ťi contacta

Website-ul https://manay.ro/ este administrat de S.C. Anexim COM SRL, companie ├«nregistrat─â in Romania, cu sediul ├«n str. Secuilor nr. 6, Bl. 23, Sc. 1, Ap 4, Bucure┼čti, ├«nregistrat─â la Registrul Comertului cu nr. J16/1801/2006, av├ónd codul de identificare fiscal─â RO 15574648 ┼či fiind avizat─â de c─âtre ANSPDCP (Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal) cu nr. de inregistrare 33196. ├Än sensul legisla╚Ťiei cu privire la protec╚Ťia datelor, suntem Operator atunci c├ónd prelucr─âm datele dvs cu caracter personal.

Pentru orice informa╚Ťii suplimentare referitoare la prelucrarea datelor dvs, v─â ├«ncuraj─âm s─â ne contacta╚Ťi la adresa de e-mail info@manay.ro sau prin po╚Öt─â ori curier la adresa S.C. Anexim COM SRL, str. Secuilor nr. 6, Bl. 23, Sc. 1, Ap 4, Bucure┼čti.

2. Ce date colect─âm ┼či prelucram?

În principal, colectăm următoarele tipuri de date personale de la dvs.:

  • Nume ╚Öi prenume
  • E-mail
  • Num─âr de telefon
  • Detalii de livrare, facturare ╚Öi plat─â

Putem, de asemenea, s─â colect─âm ╚Öi s─â prelucr─âm ulterior anumite informa╚Ťii cu privire la comportamentul dvs ├«n timpul vizit─ârii site-ului nostru web, pentru a v─â personaliza experien╚Ťa online ╚Öi a v─â pune la dispozi╚Ťie oferte adaptate profilului dvs.

Pe site-ul nostru web putem stoca ╚Öi colecta informa╚Ťii in cookie-uri ╚Öi tehnologii similare, conform Politicii de cookie-uri ce poate fi consultat─â aici: https://manay.ro/politica-cookie/.

Nu colect─âm ╚Öi nu prelucr─âm ├«n alt mod date sensibile, incluse de Regulamentul general privind protec╚Ťia datelor ├«n categorii speciale de date cu caracter personal. De asemenea, nu dorim s─â colect─âm sau s─â prelucr─âm date ale minorilor care nu au ├«mplinit v├órsta de 16 ani.

3. Care sunt scopurile și temeiurile prelucrării?

Avem nevoie de datele dvs personale pentru a v─â oferi urm─âtoarele servicii:

  1. a) Comenzi Manay
  • Nume ╚Öi prenume ÔÇô avem nevoie de aceste date pentru livrarea produselor comandate
  • E-mail ÔÇô adresa de e-mail o folosim pentru a v─â confirma comanda ╚Öi pentru a v─â informa despre stadiul comenzii dvs
  • Num─âr de telefon ÔÇô v─â vom contacta dac─â apar probleme la livrarea produselor dvs
  • Adresa de livrare ÔÇô avem nevoie de aceste date pentru livrarea produselor comandate
  1. b) Formular de contact Manay / sistem Chat
  • Nume ╚Öi prenume ÔÇô avem nevoie de aceste date pentru a v─â identifica
  • E-mail ÔÇô adresa de e-mail o folosim pentru a comunica cu dumneavoastr─â pentru a v─â rezolva problema
  • Num─âr de telefon ÔÇô v─â vom contacta pentru a gr─âbi rezolvarea unei probleme; comunicarea va fi ├«nregistrat─â pentru a documenta problema dvs ╚Öi rezolvarea ei
  • Detalii IP & sesiune pe https://manay.ro/ ÔÇô avem nevoie de aceste date pentru a v─â putea oferi serviciul de comunicare Chat ╚Öi pentru a v─â putea r─âspunde la ├«ntreb─âri afl├ónd ce pagini a╚Ťi vizitat ├«n cadrul sesiunii pe Manay
  1. c) Func╚Ťionarea site-ului https://manay.ro/
  • Adres─â IP ÔÇô filtrarea ╚Öi detectarea atacurilor din internet
  • Informa╚Ťii cont Manay ÔÇô informa╚Ťiile dvs vor fi p─âstrate ├«n aplica┼úia de gestiune intern─â pentru a permite agen┼úilor no╚Ötri de v├ónz─âri ╚Öi site-ului https://manay.ro/ s─â v─â ofere o experien╚Ť─â personalizat─â
  1. d) Comportament online
  • Datele dvs pentru istoria navig─ârii (cookies) sunt transmise partenerilor no╚Ötri descri╚Öi ├«n politica de cookies. V─â rug─âm consulta╚Ťi descrierea acestor parteneri ├«n aceast─â pagina politica cookies https://manay.ro/politica-cookie/

Datele dumneavoastr─â personale sunt ├«n principal prelucrate ├«n cadrul companiei S.C. Anexim COM SRL situat─â ├«n Rom├ónia. G─âzduirea, stocarea ┼či arhivarea bazelor de date ale sistemului website-ului se face pe servere din Rom├ónia.

4. Cât timp păstrăm datele dvs. cu caracter personal

Ca regul─â general─â, vom stoca datele dvs. cu caracter personal c├ót timp ave╚Ťi un cont ├«n platforma Manay. Pute╚Ťi s─â ne solicita╚Ťi oric├ónd ╚Ötergerea anumitor informa╚Ťii sau ├«nchiderea contului ╚Öi vom da curs acestor solicit─âri, sub rezerva p─âstr─ârii anumitor informa╚Ťii inclusiv ulterior ├«nchiderii contului, ├«n situa╚Ťiile ├«n care legisla╚Ťia aplicabil─â sau interesele noastre legitime o impun.

5. Cui transmitem datele dvs. cu caracter personal?

Datele personale men┼úionate mai sus sunt transmise ├«n scopul inform─ârii dumneavoastr─â ┼či al proces─ârii comenzilor companiilor de curierat, procesatorilor de pl─â┼úi, furnizorului de servicii de email marketing, companiilor de marketing afiliat ┼či furnizorilor de servicii IT de specialitate ÔÇô ├«n calitate de procesatori. Cu to┼úi ace┼čtia avem contracte active prin care asigur─âm confiden┼úialitatea ┼či siguran┼úa datelor dumneavoastr─â.

6. Cum protej─âm securitatea datelor dvs. cu caracter personal?

Ne angajăm să asigurăm securitatea datelor cu caracter personal prin implementarea unor măsuri tehnice și organizatorice adecvate, conform standardelor industriei.

Transmisia datelor dvs. cu caracter personal se face folosind algoritmi de criptare de ultim─â genera╚Ťie ┼či le stocam pe servere securizate, asigur├ónd ├«n acela┼či timp redundan╚Ťa datelor.

├Än ciuda m─âsurilor luate pentru a proteja datele dvs. cu caracter personal, v─â atragem aten┼úia c─â transmiterea informa┼úiilor prin Internet, ├«n general, sau prin intermediul altor re┼úele publice, nu este complet sigur─â, exist├ónd riscul ca datele s─â fie v─âzute ┼či utilizate de c─âtre ter┼úe p─âr┼úi neautorizate. Nu putem fi responsabili pentru astfel de vulnerabilit─â╚Ťi ale unor sisteme care nu sunt sub controlul nostru.

7. Care sunt drepturile dvs.?

Dac─â ave╚Ťi motive s─â crede╚Ťi c─â orice date personale pe care le de╚Ťinem despre dvs sunt incorecte sau incomplete, ave╚Ťi dreptul s─â solicita╚Ťi s─â vede╚Ťi aceste informa╚Ťii, s─â le corecta┼úi sau s─â cere╚Ťi s─â fie ╚Öterse, s─â solicita╚Ťi restric╚Ťionarea prelucr─ârii sau s─â v─â opune╚Ťi prelucr─ârii ╚Öi de asemenea ave╚Ťi dreptul la portabilitatea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa ne contacta┼úi la info@manay.ro sau prin po┼čt─â la S.C. Anexim COM SRL, str. Secuilor nr. 6, Bl. 23, Sc. 1, Ap 4, Bucure┼čti.

Dreptul de acces al persoanei vizate. In vederea exercitarii dreptului de acces persoana vizata poate oricând să contacteze Manay cu o solicitare in acest sens prin care sa obtina un raport al datelor cu caracter personal;

  • Dreptul de rectificare. Fiecare persoan─â vizat─â are dreptul de a ob╚Ťine rectificarea datelor cu caracter personal atunci c├ónd acestea sunt incorecte sau au suferit anumite modific─âri sau necesita a fi completate.
  • Dreptul la ╚Ötergere. Fiecare persoan─â vizat─â are dreptul de a solicita stergerea datelor cu caracter personal dupa cum urmeaza: i) atunci cand datele nu mai sunt necesare in scopul pentru care au fost colectate sau prelucrate, ii) persona vizata isi retrage consimtamantul pe baza caruia are loc prelucrarea, iii) persoana vizat─â obiecteaz─â la prelucrare ├«n conformitate cu articolul 21(1) din Regulament ╚Öi nu exist─â temeiuri legale pentru prelucrare, sau persoana vizat─â obiecteaz─â la prelucrare ├«n conformitate cu articolul 21(2) din Regulament, iv) datele cu caracter personal au fost procesate in mod illegal sau o dispozitie legala in vigoare impune stergerea acestora.
  • Dreptul la restrictionarea prelucrarii. Fiecare persoan─â vizat─â are dreptul de a ob╚Ťine restrictionarea prelucrarii, acolo unde unul dintre urm─âtoarele cazuri se aplic─â: i) acurate╚Ťea datelor personale este contestat─â de persoana vizat─â, ii) prelucrarea este ilegal─â ╚Öi persoana vizat─â se opune ╚Ötergerii datelor personale, dar cere ├«n loc restrictionarea utiliz─ârii lor, iii) Manay nu mai are nevoie de datele personale cu scopul de a le prelucra, dar ele sunt cerute de persoana vizat─â pentru unitate, ├«n vederea exercit─ârii unor drepturi, iv) persoana vizat─â s-a opus prelucrarii ├«n conformitate cu articolul 21(1) din Regulament p├ón─â la verificarea dac─â temeiurile legitime ale Manay prevaleaza asupra celor ale persoanei vizate.
  • Dreptul la portabilitatea datelor. Fiecare persoan─â vizat─â are dreptul sa solicite transferarea datelor cu caracter personal catre o terta persoana sau catre insasi persoana vizata.
  • Dreptul la opozitie. Fiecare persoan─â vizat─â are dreptul de a se opune oricand, din motive care au leg─âtur─â cu situa╚Ťia sa particular─â, la prelucrarea datelor personale care ├«l/o vizeaz─â, fapt care se bazeaz─â pe punctele (e) ╚Öi (f) din Articolul 6(1) din Regulament. Aceasta se aplic─â ╚Öi crearii de profiluri. Manay nu va mai prelucra date personale ├«n eventualitatea unei opozitii, dec├ót dac─â putem demonstra temeiuri conving─âtoare ╚Öi legitime pentru prelucrare, care suprascriu interesele, drepturile ╚Öi libert─â╚Ťile persoanei vizate, sau pentru stabilirea, exercitarea sau ap─ârarea drepturilor legale. Dac─â Manay prelucreaza date personale pentru scopuri de marketing direct, acolo unde exista un consimtamant prealabil, persoana vizat─â va avea dreptul s─â se opuna oric├ónd la prelucrarea datelor sale personale pentru un astfel de marketing. Aceasta se aplic─â crearii de profiluri p├ón─â ├«n punctul ├«n care este ├«n rela╚Ťie cu un astfel de marketing direct. Dac─â persoana vizat─â obiecteaz─â la prelucrarea realizat─â de Manay pentru scopuri de direct marketing, atunci Manay nu va mai procesa datele sale personale ├«n aceste scopuri. ├Än plus, persoana vizat─â are dreptul, pe temeiuri legate de situa╚Ťia sa particular─â, s─â obiecteze la prelucrarea datelor sale personale de c─âtre Manay pentru scopuri de cercetare ╚Ötiin╚Ťific─â sau de cercetare istoric─â, sau pentru scopuri statistice, ├«n conformitate cu Articolul 89(1) din Regulament, dec├ót dac─â prelucrarea e necesar─â pentru realizarea unei sarcini ├«ndeplinite ├«n interes public.
  • Luarea deciziilor individuale, inclusiv crearea de profiluri. Fiecare persoan─â vizat─â are dreptul s─â nu fac─â obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automat─â, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice cu privire la aceasta sau ├«n mod similar o afecteaz─â ├«n mod semnificativ, at├ót timp c├ót decizia nu se bazeaz─â pe acordul explicit al persoanei vizate. Manay va implementa m─âsuri de sus╚Ťinere adecvate pentru a proteja drepturile ╚Öi libert─â╚Ťile persoanei vizate ╚Öi interesele legitime, cel pu╚Ťin dreptul de a ob╚Ťine o interven╚Ťie uman─â din partea Manay, de a-╚Öi exprima punctul de vedere ╚Öi de a contesta decizia.
  • Dreptul de a retrage consim╚Ť─âm├óntul. Fiecare persoan─â vizat─â are dreptul s─â-╚Öi retrag─â consim╚Ť─âm├óntul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal ├«n orice moment.
  • Dreptul de a formula o plangere autoritatii de supraveghere ÔÇô in cazul in care persoana vizata apreciaza ca drepturile sale legitime in legatura cu operatiunile de prelucrare a datelor personale au fost incalcate, aceasta se poate adresa cu o plangere in acest sens Autoritatii Na┼úionale de Supraveghere a Prelucr─ârii Datelor cu Caracter Personal (www.dataprotection.ro), cu sediul in B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania.
  • Daca doriti sa va exercitati drepturile sau sa ne transmiteti o notificare / cerere va rugam sa ne contactati la datele de contact indicate in prezenta Politica. Manay va va raspunde in cel mai scurt timp posibil dar nu mai tarziu de 30 de zile. Pentru orice intarzieri va vom anunta si va vom oferi motivele justificate ale intarzierii.

8. Temeiul juridic pentru prelucrare

Art. 6(1) lit. a din GDPR serve╚Öte ca baz─â juridic─â pentru prelucrarea opera╚Ťiunilor pentru care ob╚Ťinem consim╚Ť─âm├óntul pentru un anumit scop de prelucrare. Dac─â prelucrarea datelor cu caracter personal este necesar─â pentru executarea unui contract la care este parte persoana vizat─â, cum este cazul, de exemplu, atunci c├ónd opera╚Ťiunile de prelucrare sunt necesare pentru furnizarea de bunuri sau pentru furnizarea oric─ârui alt serviciu, prelucrarea este pe baza articolului 6 alineatul (1) lit. b din GDPR. Acela╚Öi lucru este valabil ╚Öi pentru opera╚Ťiunile de procesare care sunt necesare pentru realizarea m─âsurilor precontractuale, de exemplu ├«n cazul anchetelor referitoare la produsele sau serviciile noastre. Compania noastr─â este supus─â unei obliga╚Ťii legale prin care este necesar─â prelucrarea datelor cu caracter personal, cum ar fi ├«ndeplinirea obliga╚Ťiilor fiscale, prelucrarea se face pe baza art. 6 (1) lit. c GDPR. In cazuri rare, prelucrarea dateleor cu caracter personal poate fi necesar─â pentru a proteja interesele vitale ale persoanei vizate sau ale unei alte persoane fizice. Acesta ar fi cazul, de exemplu, ├«n cazul ├«n care un vizitator a fost r─ânit ├«n compania noastr─â ╚Öi numele, v├órsta, datele de asigurare de s─ân─âtate sau alte informa╚Ťii vitale ar trebui s─â fie transmise unui medic, spital sau unei alte p─âr╚Ťi ter╚Ťe. Apoi, prelucrarea se va baza pe Art. 6 (1) lit. d din GDPR. ├Än cele din urm─â, opera╚Ťiunile de prelucrare s-ar putea baza pe articolul 6 alineatul (1) litera f din GDPR. Acest temei juridic este utilizat pentru opera╚Ťiunile de prelucrare care nu sunt acoperite de niciunul dintre motivele juridice men╚Ťionate mai sus, dac─â prelucrarea este necesar─â ├«n scopul intereselor legitime urm─ârite de compania noastr─â sau de o ter╚Ť─â parte, cu excep╚Ťia cazului ├«n care aceste interese sunt ├«nl─âturate de interesele sau drepturile ╚Öi libert─â╚Ťile fundamentale ale persoanei vizate care necesit─â protec╚Ťie a datelor cu caracter personal. Astfel de opera╚Ťiuni de prelucrare sunt ├«n mod special permise deoarece au fost men╚Ťionate ├«n mod specific de legiuitorul european. El a considerat c─â un interes legitim ar putea fi asumat dac─â persoana vizat─â este clientul operatorului (considerentul 47 din propozi╚Ťia 2 din GDPR).

Termeni ┼či condi┼úii

Timpul de livrare este de 30-60 minute, acesta se poate modifica in functie de numarul comenzilor si de traficul rutier.

Pozele de pe site sunt cu titlu informativ. Gramajele preparatelor sunt exprimate ca produs finit.

Restaurantul Manay isi rezerva dreptul de a modifica preturile fara un anunt in prealabil.

Preparatele pot contine substante alergene. Conform Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European si al Consiliului Europei, din 20 martie 2000, alergenii din alimente se pot incadra in urmatoarele grupe:

1. Cereale care contin gluten (adica grau, secara, orz, ovaz, grau spelt, grau mare sau hibrizi ai acestora) si produse derivate;

2. Crustacee si produse derivate/lapte si produse derivate (inclusiv lactoza);

3. Oua si produse derivate/peste si produse derivate;

4. Arahide si produse derivate/Soia si produse derivate/Seminte de susan si produse derivate;

5. Fructe cu coaja, adica migdale , si produse derivate;

6. Telina si produse derivate;

7. Seminte de susan si produse derivate/Mustar si produse derivate;

8. Dioxid de sulf si sulfiti în concentratii de peste 10 mg/kg sau 10 mg/litru;

9. Lupin si produse derivate/Moluste si produse derivate.

Orice reclamatie privind calitatea mancarii se poate face in maxim 4 ore de la livrarea produsului. Manay nu poate fi raspunzator pentru mancarea neconsumata dupa acest interval de 4 ore. Produsele noastre isi pastreaza calitatea pana la 24 de ore, pastrate in frigider.



Manay Bucuresti

0734174207


Manay Bucuresti:
Str. Iancu Capitanu 26
Sector 2, Bucuresti

Manay Suceava

0723257106


Iulius Mall:
Calea Unirii 22, Suceava

Manay Focsani

0787534838


Focsani Mall:
Calea Moldovei, Nr.32, Focsani

Manay Piatra Neamt

0799924200


Shopping City Piatra Neamt:
Bulevardul Decebal 79, Piatra Neamt

Manay Timisoara

0740659282


Shopping City Timisoara:
Calea Sagului nr.100, etaj I, Timisoara

Manay Craiova

0742512368


Electroputere Parc Mall:
Calea București Nr. 80, Craiova

Vezi MENIU si Comanda

Livrare mancare chinezeasca la domiciliu.
*disponibilitate in Bucuresti, Craiova, Timisoara, Foscani, Suceava.

MENIU ­čąí Manay BucurestiMENIU ­čąí Manay CraiovaMENIU ­čąí Manay TimisoaraMENIU ­čąí Manay FocsaniMENIU ­čąí Manay Suceava